Δράση και Σπορ

Θαλάσσια σπορ,extreme sports, Ιστιοπλοΐα, σπορ του βουνού …

Η Ήπειρος και το Ιόνιο αποτελούν ιδανικές επιλογές για όλων των ειδών τις δραστηριότητες, όλες τις εποχές του χρόνου! Το υπέροχο κλίμα, η μορφολογία του εδάφους, οι υπέροχες παραλίες, αποτελούν εγγύηση για αθλητικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Θαλάσσια Σπορ

Το υπέροχο ήπιο κλίμα της, και μία από τις μεγαλύτερες ακτογραμμές στην Ευρώπη είναι η εγγύηση για θαλάσσιες περιπέτειες, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Πλεύστε με τον άνεμο του πελάγους στο Ιόνιο, κάνοντας ιστιοπλοΐα. Πανέμορφα Νησάκια, μαγευτικές παραλίες και σμαραγδένια νερά σας περιμένουν. Αν ζητάτε περισσότερες συγκινήσεις, ο κατάλογος των water sports συνεχώς ανανεώνεται και τα Επτάνησα αποτελούν εδώ και χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς τόπους της Ελλάδας για τους λάτρεις της σανίδας, του ανέμου και του νερού..
Επόμενη περιπέτεια: καταδύσεις. Ανακαλύψτε μαγικούς βυθούς στα πελάγη. Υποθαλάσσιες σπηλιές και ναυάγια, ύφαλοι και χρώματα σας αποκαλύπτονται από τη Ζάκυνθο, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Απογειωθείτε πάνω από τα κύματα, κάνοντας ιστιοσανίδα και kite surfing στην Πρέβεζα και τη Λευκάδα.

Σπορ του Βουνού

Μοναδικές συγκινήσεις προσφέρουν τα βουνά της Ηπείρου αλλά και των Ιονίων Νήσων που αποκαλύπτουν αυθεντικές ομορφιές της Β.Δ. Ελλάδας

Απάτητες κορυφές, φαράγγια με καταρράκτες, ποτάμια, λίμνες, δάση, μονοπάτια που διατρέχουν μοναδικής ομορφιάς τοπία. Τα σπορ βουνού σας προσκαλούν στην περιπέτεια και σας χαρίζουν το ευ ζην της ζωής σας.
Τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρκα, το πασίγνωστο φαράγγι του Βίκου είναι μερικά από τα πασίγνωστα μέρη που μπορεί κάποιος να ζήσει μοναδικές εμπειρίες.
Τα χιονοδρομικά κέντρα προσφέρουν στιγμές ευχαρίστησης και διασκέδασης όλο τον χειμώνα, ενώ την άνοιξη τα ποτάμια της Ελλάδας, όπως ο Άραχθος και ο Βοϊδομάτης είναι ότι πρέπει για ράφτινγκ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δράση και Σπορ

Μοναδικές συγκινήσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τις περιοχές των Ιωαννίνων.

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δράση και Σπορ

Μοναδικές συγκινήσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τις περιοχές τις Πρέβεζας.

ΑΡΤΑ

Δράση και Σπορ

Μοναδικές συγκινήσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες για να εξερευνήσετε τις περιοχές τις Άρτας.

Go top