Η ίδρυση…

Η «JOIN MEDIA ΙΚΕ» είναι μια εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2015 στα Ιωάννινα και είναι η εξέλιξη της «STUDIO MEDIA» που λειτουργεί από το 2007.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του Ραδιοφώνου, της Έκδοσης εντύπων (φυσικού και ηλεκτρονικού τύπου) καθώς και της Διαφήμισης.

Η εξέλιξη…

Ξεκίνησε την εκδοτική της πορεία με την έκδοση – κυκλοφορία των μηνιαίων περιοδικών ποικίλης ύλης DIP και CITY VOICE.
Το περιοδικό JOIN MAGAZINE γεννήθηκε στην αγορά της Βορειοδυτικής Ελλάδας με βασικό στόχο να αναδείξει τον κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της περιοχής
Με δημοσιογραφικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο, αλλά και με τον πιο ενημερωμένο οδηγό, έχει ήδη κερδίσει πολλούς αναγνώστες και αποτελεί την πρώτη επιλογή διαφήμισης πολλών επιχειρήσεων.
Στην πορεία, η εταιρεία αναπτύχθηκε στον τομέα των οδηγών της Ηπείρου
(JOIN EPIRUS, JOIN EPIRUS GUIDE, COFFEE &TASTE GUIDE, κλπ) σε μια προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της Περιφέρειας της Ηπείρου και των τουριστικών προορισμών.

Το παρόν… και το μέλλον…

Πλέον, η εταιρία «JOIN MEDIA» έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου και των Ιονίων Νήσων.
Γι΄ αυτό και δημιούργησε το JOINTRAVEL.GR
Ο σκοπός, , ήταν και είναι να συγκεντρώσουμε όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά και τα τοπία της ευρύτερης περιοχής που ζούμε, της Ηπείρου και του Ιονίου.
Από περιπετειώδεις αποδράσεις στις πανέμορφες παραλίες μας, μέχρι αξέχαστες περιπλανήσεις στα ποτάμια και τα επιβλητικά βουνά, η περιοχή επιφυλάσσει μοναδικές δραστηριότητες και υψηλό θέαμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται.
Το ελληνικό τρίπτυχο: ήλιος, θάλασσα και ουρανός, το ζούμε σε όλη την διάστασή του το καλοκαίρι στην περιοχή μας στην Ήπειρο και το Ιόνιο.
Ταυτόχρονα τα πανέμορφα βουνά, ο εναλλακτικός τουρισμός, γενικότερα η χλωρίδα και πανίδα της Β.Δ. Ελλάδας, με το ιδιαίτερο ανάγλυφο και την εναλλαγή τοπίων, χαρίζει μοναδικές εμπειρίες φύσης, πολιτισμού, δράσης.
Γι΄ αυτό και δημιουργήσαμε το JOINTRAVEL.GR
Ο λόγος της δημιουργίας του είναι η ολοκληρωμένη προβολή των δημοφιλών προορισμών, διαδρομών, ταξιδιών και εμπειριών, οι οποίες συνεχίζουν να έχουν εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στους επισκέπτες αλλά και στους μόνιμους κατοίκους που δεν έχουν ανακαλύψει τον τόπο τους.

Το JOINTRAVEL.GR είναι ένα site που φιλοδοξούμε να αποτελέσει ένα δυναμικό ταξιδιωτικό brand,για την Ήπειρο και το Ιόνιο.

Go top